laupäev, 4. aprill 2009

4,7mln s ehk 55päeva ehk pisut alla 8 nädala :)

Viimasest postitusest on juba üpris palju aega möödunud ja vahepeal ühtteist ka juhtunud :)
Okei üleelmine nädal oli täiesti mõttetu - laagris ma ei käinud seega tiksusime suurema osa ajast kasutult täiesti. Nv sai loomulikult linnaloal käidud nagu juba tavaks saanud (A)
See nädal algas isegi pisut ootusrikkalt, kuna Tapale minek ootas ees.
Esmaspäeval saigi siis see reis ette võetud ja oi kuidas ma ei taha pärast seda enam kunagi sõjaväe masina roolis sõita 250km. Esmaspäeval kulus selleks kurnavad 5 tundi lisaks sellele lagunes pärast esimest 25km ära üks õppuse olulisimaid masinaid.
Laager ise oli muidugi total FAIL - päeval polnud mitte midagi teha, aga telke ei lubatud kah yleval hoida, et saaks puhata :/ ainus tegevus mis suutsime ise endale genereerida oli telgi aluse kuivatamine, kuna sula ilm oli sellest teinud basseini kui magamisaseme. Meie kuivendusprojekt kestis mingi 4 tundi ja lõpptulemus oli see, et telgi alus oli juba ok olukorras, aga laagri keskus uputas mõnuga.
Kuna seal midagi head rohkem ei toimunud, siis mis sest ikka jahuda.
Neljapäevane tagasisõit oli peaaegu samajube kui Tapale sõit. Õnneks oli tempo niivõrd nobedam, et kulus kõigest mõttetud 4h :D
Reede oli hooldus nagu ikka ja linnalubade ootus.
Linnaluba sai seekord normaalse avalöögi eileõhtuse peoga kus mängis 90ndate muss ja selle tänapäevased versioonid :P see oli üks paremaid üritusi kus ma pika aja jooksul käinud olen :P
Pmst ega rohkem midagi märkimisväärset polegi - u 20h pärast tagasi Võrru juba, eks paistab, mida uus nädal toob. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar